Blog

Time to go! Klaar voor Spa.

Hier heb ik heel erg naar uitgekeken..rijden op Spa! Voor de zomer heb ik er één keer mogen trainen, maar nog zonder de tijden. Het was voor het eerst in mijn eigen kart. Spa heeft een paar lastige bochten en het is een korte baan. Mijn moeder vroeg me of ik me het circuit nog wel kan herinneren. Nou dat zit al dagen in mijn hoofd. Ik probeer elke bocht in gedachten door te nemen. De dagen voorafgaand aan het weekend houd ik me heel rustig. Ik train een beetje op mijn simulator, doe wat spelletjes op mijn mobiel. Ik ga ook wat vroeger naar bed dan normaal. Mijn ouders hameren heel erg op mijn voeding. Daar ben ik niet zo goed in. Het liefst snoep ik veel en pak ik een zak chips of zo. Maar ik weet dat het beter voor me is als ik genoeg drink en gezond eet. Dus dat wordt aan de rijst met kip of ‘Spa’ghetti 🙂 ! We gaan zien wat het wordt. Time to go!

Lees ook

Deel op social media
Menu