Blog

Nieuwe sponsor Reclamestal voor de bandjes!

Wat cool! Ik heb er een sponsor bij: Reclamestal uit Amersfoort! Zij doen aan branding, merkactivatie en online marketing.

Zij zullen mij steunen met nieuwe banden. Dat is heel fijn, want banden kunnen een heel verschil maken. Dat merkte ik ook afgelopen keer op de kartbaan van Mariembourg. Daar heb ik voor het eerst getraind, maar deze keer nog op oude bandjes. In de ochtend was het nog helemaal mistig en erg glad op de baan. Ik zag ook niet zo veel. Het liefst wilde ik wegscheuren, maar ik moest de kart eerst rustig warm draaien. Daarna mocht ik harder en uitproberen. Ik vond het in het begin nog lastig, maar al gauw, met de juiste tips van Toon, ging ik steeds sneller. Het was erg gezellig met Marieke, mijn monteur, en ik heb ook lol gehad met de andere rijders van DFK. Ik leer iedereen al een beetje kennen. Ik heb heel veel zin in mijn eerste wedstrijd hier over een week! Reclamestal maakt ook coole wraps! Ik ben benieuwd hoe mijn kart er binnenkort uit komt te zien!

Lees ook

Deel op social media
Menu