Blog

Met een nieuwe sponsor gaat het seizoen van start!

Wat duurt zo’n winterstop toch lang! Laat mij maar gewoon weer lekker starten! En ik ben extra blij want ik mag starten met een sponsor erbij! Whoohoo!

Mijn nieuwe sponsor is JEFF – onderhoud- en timmerbedrijf uit Rotterdam! Echt een mooi bedrijf met leuke mensen waar ambacht voorop staat. Zo leuk dat JEFF mij een kans wil geven in het GK4 kampioenschap! JEFF komt zelf ook uit een racefamilie en begrijpt heel goed dat ik niet kan rijden zonder de steun van sponsors.

Volgend weekend rijd ik het IEKC in Middelburg. Maar ik moet nog even geduld hebben voor het GK4 kampioenschap dat start in april in Mariembourg. Tot die tijd hoop ik de weekenden weer veel te kunnen gaan trainen! Let’s start this!

 

Lees ook

Deel op social media
Menu