Blog

Even voorstellen: Karting Zeeland, de leukste kartbaan van Nederland!

Ik kom al weer wat jaartjes over de vloer van Karting Zeeland. Ik reed er voor het eerst in 2017. Ik vond het toen een hele moeilijke zware baan. Erg technisch werd er gezegd. Nou dat klopt wel, bochten bochten bochten. Je moet er eigenlijk rustig rijden om een optimale tijd neer te zetten.

Wat direct opvalt als je binnenstapt, is de leuke sfeer. Dat komt vooral door Joop en al het aardige personeel. Het is er erg gezellig. Je wilt al gauw blijven hangen. Daarom rijd ik hier ook graag wedstrijden.  Ik heb hier al verschillende races gereden: Nederlandse Kampioenschappen Huurkart, het Open Zeeuwse Kampioenschap, het Europese Kampioenschap en morgen (zondag 6 september as) rijd ik met Tess, Sam en Youri de 500 Rondes van Middelburg.

Ik probeer zoveel mogelijk als ik kan te trainen maar ook te werken op de kartbaan. Het is echt heel leuk om te doen. Je zorgt dat de karts klaar staan, je schrijft de klanten in, je geeft aanwijzingen, je vlagt langs de kant en het leukste is als je de karts mag wegrijden en parkeren. Dan kan je lekker even een rondje racen.

Als meisje heb ik veel bekijks. Klanten vragen vaak of ik professioneel kart en ze zijn erg geïnteresseerd in mijn tips hoe je het beste de bochten moet nemen. Kortom, kom gezellig karten in Zeeland en wie weet komen we elkaar tegen! Ik ben trots dat Karting Zeeland mijn sponsor is!

Verder lezen

Delen
Menu