Blog

Droomstage bij Autoweek

Mooier kan toch niet?!  In januari 2020 mag ik gaan stage lopen bij de AutoWeek!

Vandaag had ik een kennismakingsgesprek met Stéphan Vermeulen, coördinator van magazine AutoWeek, in het gebouw van Sanoma. AutoWeek is het blad op het gebied van automotive!  Wat een mooi kantoor en wat een leuke mensen! We hebben besproken wat ik daar kan gaan doen. Ik mag zien hoe het testen van auto’s in zijn werk gaat, ik mag helpen bij het maken van de foto’s en ook zal er een test gefilmd gaan worden. Verder mag ik zelf blogs schrijven. Heel cool!

Het mooiste was het bezoeken van de garage van AutoWeek. Daar staan auto’s die dus allemaal getest gaan worden! Ik mocht dus meteen al in een hele vette Alpine A110S in een matte grijze lak zitten. Super mooi. De motor klonk ook echt heel goed! Welke auto’s ik straks ga testen, weet ik nog niet, maar ik ga jullie op de hoogte houden.

Kortom, ik heb er zóveel zin in!

Lees ook

Deel op social media
Menu